Nyt Kolisee – Bermudan Cruiseri tarjoaa pitkästä aikaa todella tiukkaa suomirokkia

Eipä ole pitkään aikaan tullut törmättyä suomenkieliseen rokkiin, joka olisi saanut jalan vipattamaan jatkuvasti. Bermudan Cruiseri onnistuu tässä kuitenkin kerta toisensa jälkeen tuoreella Bermudan Cruiseri versus S. Hopealuoti & Ihmissudet -levyllään. Kyseessä on tuplalevy, jonka toinen levy julkaisemattomaksi jäänyt äänite vuosien takaa, jolloin Bermudan Cruiseri vielä tunnettiin nimellä S. Hopealuoti & Ihmissudet.

Bermudan Cruiseri yhdistelee onnistuneesti lähes kaikkea mahdollista suomenkielisen rockin historiasta ja nykyhetkestäkin. Välillä tämä kuulostaa Tuomari Nurmiolta, välillä YUP:lta, välillä Hurriganesilta, välillä vaikkapa Baddingiltä – ja on koverivetonakin mukana Tehosekoittimen yksi parhaista biiseistä eli Syön Sipsejä.

Soppa on kuitenkin täysin oman kuuloista ja biisi toisen perään tuo esiin uusia puolia. Miten tämä bändi on edes onnistunut piilottelemaan näin kauan. Ja kerrankin voi yhtyä levy-yhtiön kuvaukseen: “Yhtye poukkoileekin slidekitarapohjaisen kantri‐bluesin, actionrockin, punk‐remellyksen, huumorikantrin ja pseudo‐reggaen välimaastossa peruskivenään vanhan liiton rock’n’roll”.

[thumbs-rating-buttons]

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.