Nykyään Adam Lambertin johtama Queen saapuu Suomeen

Queen – yksi kaikkien aikojen merkittävimmistä rock-yhtyeistä saapuu maahamme yli 40 vuoden tauon jälkeen. Tietenkään kyseessä ei ole legendaarinen Queen-kokoonpano, koska Freddie Mercuryn kuolemasta on jo reilut 20 vuotta aikaa, mutta kaipa bändi nykyisessä kokoonpanossaan solistinaan Adam Lambert jonkinlainen korvike ainakin soiton puolesta on.

Keikat vedetäänkin Queen & Adam Lambert -nimellä, joten ei American Idolsista maineeseen noussut Lambert sentään kuvittele Mercuryn saappaita täyttävän, vaikka onkin saanut yleisesti erittäin mairittelevia palautteita keikoistaan, jotka lähes järjestään ovat olleet myös loppuunmyytyjä.

Bändi esiintyy Helsingin Kaisaniemessä perjantaina 3. kesäkuuta. Kyseessä on samalla uudenlaisen ja modernin Park Live –kaupunkifestivaalin avaus, jonka esiintyjäjoukkoon on luvassa myös muita myöhemmin julkistettavia artisteja.

Liput konserttiin maksavat alkaen 79 euroa, ja ne tulevat myyntiin Tiketissä ja Lippupisteestä sekä osoitteessa www.rle.fi maanantaina 7. joulukuuta. Myyntirajoitus on kuusi lippua / asiakas. Lisäksi tulee myyntiin 119–249 euron hintaisia monipuolisia VIP-paketteja.