Nu-discoilija Moon Boots saapuu LeBonkiin

Nu-discon parissa työskentelevä yhdysvaltalainen tuottaja/artisti Moon Boots saapuu lauantai-iltana 25. lokakuuta dj-keikalle LeBonk-klubille Helsinkiin. Koko illan kestävän tapahtuman kattauksen täydentävät uuden musiikkivideonsa ennakkonäytöstä juhlistava Bright Shades sekä Blastpop DJ’s -kaksikko.

Kuluvana vuonna lukemattomien muiden keikkojensa ohella Coachellan ja Ultra Music Festivalin kaltaisilla jättifestivaaleilla esiintynyt Moon Boots on yhdysvaltalainen artisti, joka ei kerro itsestään juuri mitään julkisuuteen. Brooklynilaismiehen musiikilliset teot ovat kuitenkin sitäkin vaikuttavammat: Moon Bootsin nu-discosta ja rennosta housesta ammentavaa tuotantoa on ilmestynyt French Expressin kaltaisen levymerkkien kautta, ja omien biisiensä lisäksi artisti on remiksannut esimerkiksi CHVRCHESia, Nile Rogersia ja Little Bootsia. Boiler Room -seteilläänkin mainetta keränneen Moon Bootsin alkuvuoden ”Don’t Ask Why” -hitti valmistui puolestaan yhteistyössä Crystal Fightersista tutun Kyikin kanssa.

KEIKKA
La 25.10.2014 Helsinki, LeBonk

LIPUT
Alk. 10 EUR, ennakko: Tiketti


Posted

in

, ,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.