Noise-yhtye Wolf Eyes saapuu Suomeen

Modernin noisen kärkinimi Wolf Eyes saapuu vain kuukauden varoitusajalla yllätyskeikalle Suomeen. Valtaisasta julkaisutahdista sekä tinkimättömistä ja kovaäänisistä konserteistaan tunnettu yhdysvaltalaiskolmikko esiintyy Helsingissä Kuudennella Linjalla sunnuntaina 3. elokuuta.

Noiserockin, industrialin ja hardcoren välimaastossa toimiva Wolf Eyes sai alkunsa Detroitissa vuonna 1996 bändin nokkamies Nate Youngin sooloprojektina. Sittemmin kolmihenkiseksi laajentunut yhtye on uransa aikana julkaissut satoja levytyksiä aina Sub Popin kautta ilmestyneistä ja laajan jakelun saaneista albumeista kokeellisiin ja pienipainoksisiin omakustenteisiin. Wolf Eyesin viimeisin virallisempi julkaisu on viime vuonna ilmestynyt ylistetty ”No Answer : Lower Floors” -pitkäsoitto.

Nykyisin vain harvakseltaan keikkaileva ja vaihtelevalla aktiivisuudella toimiva kulttisuosikki on vieraillut Suomessa ainoastaan keväällä 2007, jolloin bändi nähtiin Nosturin Noisefestin pääesiintyjänä.

Illan lämmittelijänä lavalle nousee mm. Testicle Hazardin ja The Truckfuckersin riveistä tuttu, ”liukasta elektronimusiikkia” soittava kotimaisen noisemusiikin moniottelija Tommi Keränen.

KEIKAT
Su 3.8.2014 Helsinki, Kuudes Linja

LIPUT
– ennakkoon Tiketistä alk. 13,50 EUR
– ovelta 14 EUR