Nazareth konsertoimaan Helsinkiin tammikuussa

Legendaarinen Nazareth saapuu konsertoimaan Helsinkiin tammikuussa. Luvassa on yhtyeen 50-vuotisjuhlakiertueen esiintyminen Helsingissä, The Circuksessa perjantaina 11. tammikuuta. Liput maksavat alkaen 48,50 euroa, ja ne tulevat myyntiin Lippupisteessä, Tiketissä ja Ticketmasterissa perjantaina 7. joulukuuta kello 9.00.

Nazareth perustettiin vuonna 1968, ja se kuuluu skottilaisen rockperinteen suurimpiin nimiin. Yhtyeen tunnetuimpia hittejä ovet mm. Hair of the Dog ja Love Hurts. Nazarethissa on mukana yhä sen alkuperäinen basisti Pete Agnew. Hänen rinnallaan lavalla nähdään laulaja Carl Sentence, kitaristi Jimmy Murrison ja rumpali Lee Agnew.

Lokakuussa ilmestynyt Tattooed on My Brain on jo kaikkiaan 24. studioalbumi, jonka Nazareth on tehnyt. Yhtye konsertoi lisäksi yhä tiiviillä tahdilla ympäri maailman ja saapuu nyt siis juhlistamaan 50-vuotista taivaltaan tammikuussa Suomeen.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.