Nadja pakottaa polvilleen

Kanadalainen, Berliinissä asuva duo Nadja tulee maaliskuussa kahdelle keikalle Suomeen. Aidan Baker ja Leah Buckareff nousevat lavalle keskiviikkona 19.3. Helsingin Bar Loosessa ja torstaina 20.3. Jyväskylän Lutakossa. Liput molempiin tapahtumiin tulevat myyntiin perjantaina 24. tammikuuta.

Multi-instrumentalisti Aidan Baker perusti Nadjan vuonna 2003. Kaksi vuotta myöhemmin basisti-laulaja Leah Buckareff täydensi duon. Koko uransa ajan erittäin ahkerasti levyttänyt kaksikko julkaisi viimeisimmän pitkäsoittonsa vuonna 2013. Flipper-albumi edustaa hieman uudistunutta mutta myös nerokasta Nadja-soundia, jossa doom kääntyy ambientiksi, unelmapop liejuiseksi jyystöksi ja metalli shoegazeksi.

Nadjan keikat Suomessa tulevat tarjoamaan värisyttäviä hetkiä. Tai kuten englantilainen muusikko ja kulttuuripersoona Julian Cope on todennut duosta: Nadja esittää erittäin pirstaloitunutta ja henkisesti tyhjentävää musiikkia, joka pakottaa ihmisen polvilleen.

KEIKAT

ke 19.3.2014 Helsinki, Bar Loose
Liput 11 e ennakko (Tiketti) tai 13 e ovelta
– Support: ilmoitetaan myöhemmin

to 20.3.2014 Jyväskylä, Lutakko
Liput 8 e ennakko (Tiketti / Jelmu) ja ovi, Jelmun jäsenille ilmainen
– Support: Vuolla


Posted

in

, ,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.