N-vitamiini, ainut soittolista jota tarvitset

Aloin keräämään tähän N-vitamiini-osion nostamiani biisejä ja levyjä hieman näppärämpään kuuntelumuotoon eli Spotify-soittolistaksi. Listassa on nyt kaikki Retro 2014 -listauksen biisit sekä The Levy, Neva Hööd ja Nyt kolisee -tagin alle nostetut biisit. Nyt kolisee tägillä on julkaistu aikaisemminkin, joten niitä en ottanut mukaan.

Pyrin nyt noin viikottain lisäämään listaan myös yksittäisiä biisejä, joista ei erikseen ole tehty nostoa, mutta ansaitsevat mielestäni kuitenkin erityismaininnan. Ensimmäisessä erässä mukaan pääsevät seuraavat.

  • Jenkkiräppäri Joey Bada$$, joka julkaisi juuri debyyttinsä B4.DA.$$. Siltä poimin mukaan No. 99 -sinkkuraidan. Tuo biisi nousi jotenkin muiden yläpuolelle tuosta levystä.
  • Ruotsalaisen Death Teamin Fucking Bitches in the Hood on lapsellisuudessaan täydellinen biisi. Ja pakko antaa duolle kreduja nettisivuista, jotka on niiiiiin 90-luvulta kuin vain voi olla. Tuleeko retro muotiin nettisivuissakin?
  • Waltarilta on tulossa uusi levy pitkästä aikaa kuun lopulla. Only the Truth -sinkku on yllättävän kovaa kamaa.
  • Modest Mouse on bändi, josta on kuullut paljon, mutta aina jäänyt jotenkin täysin väliin tämä orkesteri. Tulevan albumin kolmas sinkku The Best Room osuu ja uppoaa.
  • Los Bastardos Finlandeses on ollut itselleni vain “se bändi missä on Twist Twist Erkinharju”. Eipä nuo Motörhead-pastissit ole oikein kolahtaneet kuitenkaan, mutta uuden Bad Motherfucker’s Ball -levyn ainakin osittainen teemabiisi, BMF, pieksee jo Lemmynkin tuotokset.
  • CMX todistaa 15. albumillaan olevansa edelleen voimissaan. Mesmeria on ihan yhtä kuranttia kamaa kuin 20 vuotta sittenkin. Vanha jaksaa edelleen. Biisivalinta olisi voinut olla ihan hyvin mikä tahansa, mutta napattiin nyt mukaan Hyperborea.

Tässä embed-soittimessa lisätyt biisit ovat tietenkin tuolla listan lopussa.

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.