N-vitamiini 2019 – 50 nostoa viime vuodelta

Vuosi vaihtui, joten aika muistella viime vuotta. Alta löytyy soittolista omista nostoista viime vuodelta (ei missään erityisessä järjestyksessä, suosittelen randomilla kuuntelua). Jokainen näistä on omalla tavallaan onnistunut nousemaan esiin massasta. Syitä on monia, ja osa niistä on puhtaasti henkilökohtaisia mieltymyksiä, mutta paras soittolista tämä joka tapauksessa on, koska oma musamaku on aina paras musamaku.

Melko monipuolisesti tuli viimekin vuonna kuunneltua eri tyylejä hip hopista (Evil Stöö, Stepa) alternativeen (Malcolm Middleton, Dallas Kaleva) ja elektroonisesta (O Samuli A, DJ Shadow) metalliin (Kaunis Kuolematon, Sepultura). Mukana on niin itselle vanhoja tuttuja, jotka ovat jälleen onnistuneet nousemaan framille (Danko Jones, Foreknown, Mark Lanegan, Raised Fist) kuin uusia nimiä, joista ei ollut mitään hajua vielä vuosi sitten (Logic, The HU, Viagra Boys, Bokassa).

Jotkut vakuuttivat yksittäisellä biisillä (Jesse Markin, Normal Life, Diamond Head, Jasta & Billy Bio, MKDMSK) ja toiset puolestaan koko albumeillaan (Mike Patton, TOOL, Jessi Frey, Refused).
Erityismaininnat menevät David Hasselhoffille (en olisi ikinä uskonut pitäväni tästä ennakkoon), Bulle (joka puski koko vuoden ajan kovia vetoja ja tässä loppuvuodesta koosti niistä osittain kokonaisuudenkin), Rome (joka oli varmasti kovin löytö tältä vuodelta) ja Bloodbath (joka teki kyllä kovimman metallilevyn).

Kiitos kaikille muillekin esiin nostetuille, koska teitte menneestä vuodesta minulle viihdyttävän.

Teille lukijat siitä jäi käteen 50 biisiä ja reilut kolme tuntia viihdettä.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.