Mustasch saapuu Helsinkiin ja Turkuun

Ruotsalainen Mustasch saapuu Suomeen kahdelle keikalle helmikuussa. Göteborgilaisbändi nähdään 7.2. Helsingin Kulttuuritalolla ja seuraavana päivänä Turun Logomossa. Lämmittelijöinä esiintyvät ruotsalaisen glam rocku Crashdïet ja lisäksi akustisesti esiintyvä Kaarle Viikate. Kaarle esiintyy kummassakin tapahtumassa kahdesti, ensin alkuillasta ennen Crashdïetiä aulassa ja toistamiseen ennen pääesiintyjä Mustaschia. Liput tulevat myyntiin maanantaina 25. marraskuuta kello 11 Ticketmasterissa ja Lippupisteessä.

Vuonna 1998 Göteborgissa perustettu Mustasch on julkaissut kymmenen albumia ja kiertää tällä hetkellä Eurooppaa 15. marraskuuta ilmestyneen uusimman albuminsa Killing It For Life tiimoilta.

Kaarle Viikate esittää harvinaisella soolokeikallaan akustisesti sekä Viikatteen ohjelmistoa että omia suosikkikappaleitaan Rautavaarasta Mana Manaan

KEIKAT
7.2.2020 Kulttuuritalo, Helsinki – Ovet klo 19, K-18
8.2.2020 Logomo, Turku – Ovet klo 19, K-18

LIPUT
Liput palvelumaksuineen alkaen 39 euroa
Ennakot Helsinkiin Ticketmasterista ja Turkuun Lippupisteestä
Myyntiin ma 25.11. klo 11


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.