Modern Sky Festival ohjelmisto kasvaa kaukoidän ihmeillä

Modern Sky Festival Helsingin mielenkiintoinen ohjelmatarjonta värittyy entisestään, kun festivaali esittelee kolme uutta jännittävää artistikiinnitystä:

Thanapat Thaothawong, taiteilijanimeltään Thaiboy Digital (SE), on internet-rap-sensaatioksi nousseen nuoren Yung Leanin musiikillinen liittolainen. Molemmat aloittivat musiikinteon Hasch Boys Crew’ssä tehden rap-kliseillä ja melankolialla höystettyä katumusiikkia. Kymmenenvuotiaasta Ruotsissa asunut nyt parikymppinen Thaiboy Digital joutui hiljattain viranomaisten karkottamaksi oleskelulupasotkujen takia. Vireillä onkin parhaillaan kansalaisaloite artistin pitämiseksi maassa.

Malesiasta lähtöisin oleva ja nykyään Shanghaissa ja Taipeissa vaikuttava Tzusing (MY) sekoittaa musiikissaan teknoa ja synkkiä industrial-elementtejä. Soundissa on kuultavissa vaikutteita muun muassa Ministryn ja Nitzer Ebbin kaltaisilta artisteilta. DJ-piireissä arvostettu brooklyniläinen levymerkki L.I.E.S (Long Island Electrical Systems) on julkaissut Tzusingiltä kaksi EP:tä: “A Name Out of Place 1 & 2”.

Kolmantena uutuutena festivaali julkaisee bändin nimeltä Kuang Program (KR). Yhtye on korealainen vuonna 2011 perustettu post-punk/psykedelia-duo. Kaksikko on julkaissut yhden pitkäsoiton ja kaksi EP:tä, joista tuorein “Flames, Dreams, Laughter” ilmestyi viime vuoden marraskuussa. Yhtyeen keikka Helsingissä on ensimmäinen Korean ulkopuolella.

Festivaali julkaisee lisää artisteja kevään aikana.

LIPUT
Ennakko: Tiketti ja Lippupalvelu

Yhden päivän liput:
1 Päivä (perjantai tai lauantai) alk. 42,50€
1 Päivä + After Party @ Nosturi (perjantai tai lauantai) alk. 47,50€ (rajattu määrä)
1 Päivä Shipyard Backstage -passi (perjantai tai lauantai) alk. 87,50€*

Kahden päivän liput:
2 Päivää (perjantai ja lauantai) alk. 79,00€
2 Päivää + After Partyt @ Nosturi alk. 81,00€ (rajattu määrä)
2 Päivää Shipyard Backstage -passi alk.153,50€*

Liput vaihdetaan portilla rannekkeisiin.

Modern Sky Festival Helsinki 28.-29.8.2015 @ Telakkaranta, Helsinki


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.