Miley Cyrus ensivisiitille Suomeen

Poptähti Miley Cyrus saadaan kesällä ensivisiitilleen Suomeen osana Bangerz-maailmankiertuettaan. Viime aikoina listojen kärkisijoilla ”Wrecking Ball” ja ”We Can’t Stop” -hiteillään viihtynyt Miley Cyrus konsertoi Helsingissä, Hartwall Areenalla, sunnuntaina 1. kesäkuuta. Konsertin lipunmyynti käynnistyy maanantaina 16. joulukuuta Lippupisteessä.

Tänä syksynä julkaistu ”Bangerz” on Miley Cyruksen neljäs albumi ja samalla hänen neljäs levynsä, joka on noussut suoraan julkaisuviikollaan Yhdysvaltain Billboard-listan ykköseksi. Tuorein single ”Wrecking Ball” on vuorostaan noussut vieläkin isommaksi hitiksi singahtamalla listaykköseksi ja Spotifyn kuunnelluimmaksi Yhdysvalloissa. Billboardin ykkössija tuli vain muutama päivä singlen musiikkivideon julkaisun jälkeen, joka teki historiaa olemalla nopeiten 100 miljoonan katsomiskerran rajan rikkonut video koko Vevo-videopalvelun historiassa – 100 miljoonan raja ylittyi vain kuudessa päivässä.

KONSERTTI
Su 1.6.2014 Helsinki, Hartwall Areena
Ovet klo 18.30

LIPUT
Myyntiin ma 16.12.2013 klo 9
Palvelumaksuineen alkaen 89,50 / 79,50 / 69,50 euroa Lippupisteen myyntipisteistä


Posted

in

, ,

by

Tags:

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.