Mielenkiintoinen paluuhuhu, A Perfect Circle lupailee uutta levyä

A Perfect Circle -kitaristi Billy Howerdel oli mukana eilen APC/Tool-vokalisti Maynard James Keenanin A Perfect Union Of Contrary Things -kirjan julkaisukiertueella Hollywoodissa ja kesken kirjasta jutustelujen Howerdel/Keenan-kaksikko paljasti, että APC:n on tarkoitus lähteä rundille ensi vuonna. Ja myös uutta materiaalia on työn alla. Facebookissa tämän jälkeen Howerdel näytti peukkua utelulle, että onko tosiaan uusi APC-albumikin työn alla. Keenan vahvisti illan aikana myös, että bändi heittää keikan The Hollywood Bowlissa ensi vuoden toukokuussa.

A Perfect Circle ehti 2000-luvun alussa pistää pihalle kaksi varsinaista albumia ja yhden koverilevyn ja katosi sen jälkeen täysin muutamaksi vuodeksi. 2010-luvulla bändi on toki keikkaillut, mutta uutta materiaalia ei ole tehty. Ehkä Toolin uuden levyn prosessin venyminen yhä pidemmälle ja pidemmälle on antanut myös Keenanille muuta pohdittavaa, joten mielenkiinnolla jään odottamaan uutta APC:tä.


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.