Kuva: Steve Gullick

Mark Lanegan Band saapuu uuden levyn voimin Cirkukseen

Viime vuosina jo ikonin asemaan noussut Mark Lanegan julkaisee uuden albuminsa ”Phantom Radio” lokakuussa ja saapuu sen tiimoilta myös Suomeen alkuvuodesta. Lanegan yhtyeineen esiintyy Helsingin The Circuksessa perjantaina 6. helmikuuta. Konsertin liput tulevat myyntiin tämän viikon perjantaina 26. syyskuuta Lippupalvelussa.

Tummaääninen ja karismaattinen Mark Lanegan tunnetaan soolouransa lisäksi Sceaming Treesistä, Queens Of The Stone Agesta ja Gutter Twinsistä sekä yhteislevyistä Isobel Campbellin kanssa. Tuottelias Lanegan on tehnyt vuosien varrella yhteistyötä myös lukuisten muiden artistien ja yhtyeiden kanssa, kuten Moby ja Warpaint.

Mark Lanegan julkaisee lokakuussa uuden post-punk-vaikutteisen albuminsa ”Phantom Radio”, jota edeltävä pitkäsoitto on cover-biisejä sisältänyt ”Imitations” (2013). Laneganin jokaisella pitkäsoitolla studioyhtye on koostunut vierailevista tähdistä, mukana ovat vuosien varrella ehtineet olla muusikot Kurt Cobainista Greg Dulliin ja Josh Hommeen. Edellisen kerran Mark Lanegan esiintyi Suomessa yhtyeineen vuonna 2012.

Vastikään mieheltä tuli No Bells on Sunday -EP, jolta löytyy mm. tämä Sad Lover.

KEIKKA
Pe 6.2.2015 The Circus, Helsinki
Ovet klo 20, K-18

LIPUT
Myyntiin perjantaina 26.9.2014 klo 9
Liput palvelumaksuineen alkaen 34,50 euroa Lippupalvelun myyntipisteistä


Posted

in

, ,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.