Mark Kozelekin keikka siirtyy lokakuulta huhtikuulle

Sun Kil Moonin sekä Red House Painters -yhtyeiden keulakuvan Mark Kozelekin soolokonsertti Helsingin Savoy-teatterissa sunnuntaina 28. lokakuuta siirtyy konserttikiertueen aikataulumuutoksen vuoksi lauantaille 20. huhtikuuta. Lokakuun konserttiin ostetut liput käyvät kevään keikalle sellaisenaan. Mikäli muuttunut päivämäärä ei käy, niin jo ostetun lipun voi palauttaa Lippupisteeseen 30. syyskuuta mennessä. Konsertin lipunmyynti jatkuu Lippupisteessä ja Savoy-teatterin lipunmyyntipisteessä.

Poikkeuksellisen tuotteliaana tunnetun monilahjakkuuden viimeisin julkaisu on artistin nimeä kantava keväällä ilmestynyt sooloalbumi, jonka lisäksi myös Sun Kil Moon on julkaisemassa uutta musiikkia tämän vuoden marraskuussa. Mark Kozelek työstää parhaillaan vuonna 2019 ilmestyvää yhteistyöalbumia yhdessä Donny McCaslinin ja Jim Whiten kanssa.

UUSI KEIKKA
La 20.4. Helsinki, Savoy-teatteri

LIPUT
Myynnissä Lippupisteessä ja Savoy-teatterissa
– ennakkoon alk. 28 EUR + Lippupisteen mahdolliset toimitusmaksut (alk. 1€)


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.