Manowar-festivaali alkaa kuulostaa hauskalta kepposelta

Tänään starttaa jo aikoja sitten julkistettu Manowarin Magic Circle Festival vai pitäisikö laittaa “Festival”. Melko tynkäksi nimittäin näyttää tapahtuma jäävän. Netti alkaa olla jo pullollaan mm. vertauksia “legendaariseen” Frostbiteen.

Tänään on siis etkot, jonka ohjelma on melkoisen kova. Klo 18-22.00 aktiviteetit, tervetuliaisjuomat ja Joey DeMaion tervehdys. Ja siinä se sitten Suvilahden ohjelma olikin, missään ei tosin kerrota mitä ne aktiviteetit ovat, mutta “erilaisia soturihenkisiä aktiviteettejä” on siis luvassa. Nämä etkot ovat myös vain Ultimate Fan Ticketin omistajille (tai upgraden hankkineille). Vähän toista sataa euroa ylimääräistä maksavalla tiketillä saa lisäksi CD:n ja julisteen ja pääsee siis hengailemaan alueelle neljäksi tunniksi “festaria” edeltävänä päivänä.

Itse festivaalikin typistyi melko pieneksi, kun yhdellä lavalla nähdään Manowarin todennäköisesti 1h 45min kestävän setin lisäksi britti Hostile, hollantilainen Imperia ja paluun lavoille tekevä Teräsbetoni. Muutokset tosin ovat edelleen mahdollisia, eikä välttämättä edes epätodennäköisiä. Bändien buukkausongelmaksi on ilmeisesti muodostunut se, että sopimusneuvottelut ovat enemmänkin olleet muotoa “paljon olette valmiit maksamaan, jotta pääsette mukaan”.

Ilmeisesti edeltävästä syystä myös lauantain jatkot The Circuksessa ovat “hieman” odotettua veltommat, kun kahdeksan kuukauden esiintyjäjulkisten jälkeen kerrotaan paikalla olevan DJ:n.

Imperiumin foorumissa on mukavaa ennakkojutustelua tapahtumaan liittyen, eikä tuo tapahtuman Facebook-kommentitkaan ihan kylmäksi jätä.

kuten Lee Scarfe Facebookissa kommentoikin jo: “I travelled 18,000 kms for this are you taking the piss? Can not wait to get home Fuck this overpriced joke!!!!”

Jäämme jännityksellä odottamaan mihin tämä tästä vielä kehittyy.