Maku panee lisää Amorphista

Amorphis-tuoteperheeseen jokunen vuosi sitten lanseerattu Pale Ale (Ale From The Thousand Lakes) oli pienimuotoinen menestys, ja nyt Amorphikselle saadaan myös oma 4,6-volttinen lager. Maku Brewingin kanssa yhteistyössä toteutettu maukas olut, Lager From The Thousand Lakes, lanseerataan virallisesti tämän viikon torstaina 24. marraskuuta Helsingissä.

”Halusimme jatkaa yhteistyötä Suomen kovimman metallibändin kanssa, ja päätimme tehdä toisen Amorphis-oluen alusta asti bändille omistetulla reseptiikalla. Haimme olueen särmikästä makua sekä hyvää juotavuutta – suunnittelimme siis Amorphiksen makuisen oluen. Kyseessä on lager, jonka yrttisen hedelmäinen humalointi tuo olueen kaivattua ekstrapersoonallisuutta, ja tavoitteena on tehdä tästä Suomen suosituin bändiolut” kertoo Maku Brewingin perustaja ja toimitusjohtaja Jussi Tamminen.

”Bändioluthan ei ole tässä maassa kovinkaan uusi juttu, mutta kun tuote on hyvä ja sen voi ylpeänä allekirjoittaa niin miksipä ei. Amorphiksen leirissä ei yleensä olla tuoppiin syljeskelty, joten idea Maku Brewingilta otettiinkin suurella mielenkiinnolla ja hartaudella vastaan. Nimensä mukaisesti Maku Brewingin tuotelinjauksessa on panostettu makuun, maltaita ja raaka-aineita säästelemättä”, Esa Holopainen kertoo ja kuvailee itse olutta raikkaaksi sekä helposti juotavaksi lageriksi, jossa on kuitenkin potkua.

Olut on saatavilla hyvin varustelluissa K-ketjun päivittäistavarakaupoissa sekä olutravintoloissa ympäri Suomen.