“Maailman ahkerin bändi” Zu saapuu Elmun Baariin

Kategoriavapaasti punkia, metallia ja jazzia yhdistelevä Zu saapuu vuosien tauon jälkeen Suomeen. Trio nousee Nosturin alakerrassa sijaitsevan Elmun Baarin lavalle torstaina 3. maaliskuuta. Ilta avataan kotimaisten metallibändien Baltimorin ja United Seafoodin voimin.

Vuonna 1999 perustetun Zun kokeellinen rock-musiikki hakee innoitusta esimerkiksi hc-punkista, jazzista ja noiserockista. Edellisen kerran Suomessa vuonna 2010 vieraillut Zu on sittemmin saanut monista yhteyksistä tuttujen italialaismuusikoiden Luca T. Main ja Massimo Pupillon rinnalle pohjoismaalaisvahvistuksen ruotsalaissyntyisen rumpalin Tomas Järmyrin liityttyä yhtyeeseen viime vuonna.

Maailman ahkerimmaksi bändiksi nimetty Zu on julkaissut urallaan valtaisan määrän materiaalia ja soittanut yli tuhat keikkaa ympäri maapalloa. Yhtye levyttää nykyisin Ipecac-levymerkille, ja on uransa aikana jakanut lavoja Faith No Moren, The Melvinsin, Sonic Youthin ja useiden muiden kulttinimien kanssa. Virtuoosimaisina muusikoina tunnetut Zu-jäsenet julkaisivat viimeisimmän albuminsa ”Cortar Todo” keväällä 2015.

KEIKKA
To 3.3.2016 Helsinki, Elmun Baari

LIPUT
– Ennakkoon Lippupalvelusta alk. 14 EUR
– Ovelta 15 EUR


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.