Lifesaver-levykauppa lopettaa. Poistomyynti alkaa 1. helmikuuta

Lifesaver-levykaupan Facebook-profiilista poimittua:

Ikäväksemme joudumme tiedottamaan, että ikivanha totuus käy toteen myös Pursimiehenkadun Lifesaverin kohdalla. Kaupan päätoimisena duunarina kunnostautunut Sami muuttaa kevään aikana ulkomaille, minkä takia joudumme sulkemaan puodin ovet lähikuukausien kuluessa.

Tämä ei ole jäähyväisviesti, joten emme (vielä) jaarittele turhia. Joka tapauksessa toteamme, että Lifesaverin pyörittäminen on ollut kaikin puolin upea kokemus. Vaihtoehtomusiikkiin keskittyvän levykaupan omistaminen on näinä päivinä nappikauppaa ja kulttuurityötä – sen tiesimme jo puotia avatessamme – mutta iloksemme voimme todeta, että olimme oikeassa niissä ajatuksissa, joita pyörittelimme liiketoimintaa käynnistäessämme. Lifesaverin kaltaiselle kaupalle on riittänyt Helsingissä tilausta, ja esimerkiksi laatukäytetyt ovat kadonneet hyllyistä mukavan nopeasti. Mietimme pitkään eri mahdollisuuksia kaupan tarinan jatkamiseksi, mutta valitettavasti emme lopulta löytäneet toimivaa ratkaisua Samin päivittäisen panoksen korvaamiseksi.

Esitämme jo nyt nöyrät kiitokset sekä asiakkaillemme että kaikille kaupan syntyä/olemassaoloa edesauttaneille tahoille!

LOPPUUNMYYNNISSÄ PUOLI-ILMAISIA LEVYJÄ – HAE OMASI!

Hyllyt kaupan takahuoneessa pullistelevat siihen malliin, että ennen ovien sulkemista seuraa kunnon loppuunmyyntirytäkkä. Ainakin omasta mielestämme tarjolla on vielä sellainen satsi laatuvinyyliä, että tulevat viikot tarjoavat mahdollisuuksia erinomaisiin levylöytöihin.

Levyjen alennusmyynti alkaa keskiviikkona 1.2.2012, jolloin kaikki hinnat romahtavat 20 prosenttia. Jatkossa hintoja lasketaan enemmänkin, mutta tässä yhtälössä nopeat syövät luonnollisesti hitaat.

Kaupan aukioloaikoja venytetään oleellisesti, sillä jatkossa olemme avoinna seuraavasti: ma-pe 12-20, la 12-18. Näin haluamme varmistaa, että esimerkiksi päivätöissä käyvillä on hyvät saumat hyllyjen penkomiseen.

Discogs-tilillämme on listattuna melkoinen otos levyistämme, joskaan läheskään koko kivijalkakaupan kokoelmaa sieltä ei löydy. Asiakkaidemme tasapuolisen kohtelun nimissä ei-helsinkiläiset vinyylin ystävät voivat tilata Discogs-levyjä lähettämällä listoja haluamistaan levyistä osoitteeseen store@lifesaverrecords.com. Discogs-tilauksiin myönnetään samat alennukset kuin kaupalla tehtyihin ostoksiin, mutta postikulut joudumme veloittamaan normaalisti.

Tässä tärkeimmät infot tähän hätään, joten…
KIITOS TÄSSÄ VAIHEESSA JA TERVETULOA LEVYKAUPOILLE!
– Sami ja Mikkomatti / LS

Lifesaver Records
Pursimiehenkatu 3
00150 Helsinki
Finland
Tel +358 45 351 7979
store@lifesaverrecords.com
Mon-Fri 12:00-20.00
Sat 12.00-18.00
Sun CLOSED


Posted

in

,

by

Comments

One response to “Lifesaver-levykauppa lopettaa. Poistomyynti alkaa 1. helmikuuta”

  1. […] Kategoriat: – Kaikki, ● Uutiset Avainsanat: levykauppa, Popparienkeli Viime kuussa lapun laittoi luukulle Lifesaver, nyt vuorossa on reilut kaksikymmentä vuotta toiminut Popparienkeli Helsingin […]

  2. […] Kategoriat: – Kaikki, ● Uutiset Avainsanat: levykauppa, Popparienkeli Viime kuussa lapun laittoi luukulle Lifesaver, nyt vuorossa on reilut kaksikymmentä vuotta toiminut Popparienkeli Helsingin […]

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.