Lenny Kravitz kesäkuussa Hartwall Arenalle

Lenny Kravitzin Raise Vibration Tour saapuu Helsinkiin Hartwall Areenalle 1. päivänä kesäkuuta 2019! Viimeksi Helsingissä viisi vuotta sitten nähty musiikin monilahjakkuus julkaisi juuri yhdennentoista studioalbuminsa Raise Vibration, joka jatkaa Kravitzin groovaavaa ja tyylikästä musiikillista matkaansa funkin, rockin, bluesin ja soulin sujuvassa sulautumassa. Albumilla vilahtaa mukana myös edesmennyt popin kuningas Michael Jackson, joka avusti Lennyä videonakin julkastun Low-biisin vokaaliosuuksissa.

”Kun sanoin ‘Let Love Rule’ debyyttialbumillani, minun piti myös toteuttaa samaa tosielämässäni, ja sama idea on myös Raise Vibrationilla. Teen tietoisia valintoja, joiden uskon tuottavan parempia tuloksia, sillä minusta tuntuu, että yhteinen väreilymme ei saa aikaan sitä. Meidän pitää tavoitella korkeammalle, olla ajattelevaisempia, henkisempiä, rakastavampia ja avoimempia. Pitää unohtaa ajattelu, johon liittyvät rajat, laatikot tai asioiden lokerointi. Olemme kaikki tällä planeetalla yhdessä, joten meidän pitäisi myös pystyä parempaan”, musiikinsa kautta vahvasti kommunikoiva Lenny rohkaisee.

Kravitz tuotti ja soitti jälleen kaiken albumille aina kitaroista bassoon, rumpuihin, pianoon sekä perkussioihin. Raise Vibrationin oivallisena apukätenä toimi kitaristi Craig Ross. Koko Raise Vibration -albumissa on havaittavissa paljon samoja fiiliksiä, joita löytyy juuri Kravitzin aiemmin mainitsemalta ja ensi vuonna 30 vuotta täyttävältä Let Love Rule -albumilta. Se ei ole sattumaa.

Raise Vibration -kiertueen Helsingin-keikan ennakkoliput tulevat myyntiin ensi viikon maanantaina 24. syyskuuta kello 9.00 Ticketmasterissa.

KEIKKA
1.6.2019 Hartwall Areena
Liput 59,00€ – 99,00€


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.