Legendaariset Animals ja Procol Harum joulutunnelmissa Rovaniemelle

Legendaariset Animals ja Procol Harum –yhtyeet saapuvat konsertoimaan Suomeen marraskuussa. Yhtyeet esiintyvät lauantaina 12. marraskuuta Rockin´ Christmas –konsertissa Rovaniemellä Lappi Areenassa.

Procol Harum perustettiin vuonna 1967, mutta se on yhä vahvasti voimissaan. Runsas vuosi sitten yhtye julkisti uusimman albuminsa. Lisäksi yhtye kiertää yhä jatkuvasti konserteissa ja festivaaleilla ympäri maailman. Laulaja, pianisti ja säveltäjä Gary Brooker on yksi Procol Harumin perustajajäsenistä ja kuuluu yhä sen vakiokokoonpanoon.

Animals on tullut tunnetuksi lukuisista listahiteistään, kuten The House of the Rising Sun, We Gotta Get out of This Place, It’s My Life, I’m Crying ja Don’t Let Me Be Misunderstood. Suomeen yhtye saapuu Aminals & Friends –nimisenä kokoonpanona, jossa ovat mukana alkuperäisen Animals-rumpalin John Steelin lisäksi Mick Gallagher (koskettimet), Danny Handley (kitara) ja Scott Whitley (basso).

Rovaniemellä nousee lavalle lisäksi Silvennoinen & Maijanen Band, jota tähdittävät Heikki Silvennoinen ja Pave Maijanen.

Liput alkaen 59,50 € (sis. toimituskulut). VIP-illallispaketit Menolipusta 28.tammikuuta alkaen hintaan 129 euroa + alv24 % (159,96€)/ hlö. Myynti alkaa lauantaina 30. tammikuuta klo 9.00.

Animals & Friends:


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.