Lee “Scratch” Perry ja Mad Professor saapuvat yhteiskeikalle Korjaamolle

Reggaen ja dubin pioneerit Lee ”Scratch” Perry ja Mad Professor saapuvat yhteiskeikalle Helsingin Korjaamolle 12.6.2017. Liput tulevat myyntiin Tiketissä perjantaina 24. maaliskuuta.

Juuri 81 vuoden kunnioitettavan iän saavuttanutta Lee “Scratch” Perryä voidaan kiistatta kutsua reggaen ja dubin isäksi. Visionäärinen innovaattori ja artisti tunnetaan myös yhteistyöstään mm. Bob Marleyn, Paul McCartneyn, The Clashin sekä Beastien Boysin kanssa. Vuonna 2003 hän voitti parhaan reggae-albumin Grammyn ja vuotta myöhemmin nimettiin Rolling Stone -lehden Greatest Artists of All Time -listalle. Jamaikalla syntynyt Perry asuu nykyään Sveitsissä.

Mad Professor, oikealta nimeltään Neil Fraser, on tullut tunnetuksi legendaarisena tuottajana ja remix-taitajana. Hänen tunnetuimmat remixinsä ovat muun muassa Saden, Jamiroquain ja Massive Attackin kappaleista.

Artistit ovat tehneet yhteistyötä jo vuodesta 1983, jolloin he nauhoittivat ensimmäisen albuminsa ”Mystic Warrior”. Molemmat studiotyöskentelyn ja tuottamisen mestarit ovat jättäneet jälkensä modernin reggaen sekä skan kehitykseen mittavan uransa aikana.

KEIKKA
Ma 12.6.2017 Helsinki, Korjaamo

LIPUT
Myyntiin pe 24.3.2017 klo 9.00
– ennakkoon Tiketistä alk. 27,50 EUR
– ovelta 32 EUR/ Korjaamolaisille 28 EUR