Lahden Yöt -tapahtuman lippujen hinnan korotus ihmetyttää – en ymmärrä miksi

Lahden Yöt ilmoitti eilen, että se on kiinnittänyt ohjelmaan Scorpionsin. Tästä syystä myös lauantain lippujen hinnat nousivat 39 eurosta 69 euroon. Melko loogista, kun lisänä on iso kansainvälinen artisti, jollaista ei alunperin ole hinnan perusteella ainakaan metsästetty.

Lippujen hinnan nosto on herättänyt ihmettelyä, että voiko niin muka tehdä. Aikaisemmin lippunsa ostaneet joutuvat, siis maksamaan tuon korotetun 30 euroa mikäli mielivät portista sisään. Tottakai noin voi tehdä, tapahtuman luonne on muuttunut täysin, joten periaatteessa edellinen keikka on peruttu ja nyt on uudet liput myynnissä. Vanhat liput voi luonnollisesti päivittää tai palauttaa.

On eri asia miten tuon vaikuttaa tapahtuman lipunmyyntiin. Ennakkolippuja varmasti palautetaan tuon korotuksen takia, mutta luulisi Scorpionsin muutaman ylimääräisenkin ihmisen keräävän Lahden linja-autoaseman alueelle.

Ja voihan sitä aina vaihtaa keikkapäivän vaikka perjantaille, jossa on melkoisen “kova” setti.

Perjantai 11.7., kello 17.00 – 02.00
Kello 18.00 Jannika B
Kello 19.30 Ressu & Jussi
Kello 21.00 Bat & Ryyd
Kello 22.00 E-Rotic
Kello 23.00 Basic Element
Kello 24.00 E-Type

Scorpions on siis lisätty lauantaille, jonka ohjelma on seuraavanlainen.

Lauantai 12.7., kello 17.00 – 02.00
Kello 18.00 Paula Koivuniemi
Kello 20.00 Neljänsuora
Kello 22.00 J. Karjalainen
Kello 23.30 Scorpions

Ennakot ovat myynnissä Menolipussa. Tarkempaa infoa täältä.


Posted

in

, , ,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.