Kuudes Aisti vahvistuu legendaarisella reggae-selektorilla

Kaupunkifestivaali Kuudes Aisti julkistaa uutena esiintyjänä legendaarisen reggae-selektorin David Rodiganin. DJ Hellin esiintyminen on peruuntunut, tilalla esiintyy brittiläinen DJ Harvey.

David Rodigan on pitkän linjan englantilainen DJ, joka tunnetaan erityisesti reggae- ja dancehall-ohjelmistostaan. Niin ikään brittiläinen DJ Harvey on kerännyt kuuntelijoita ympäri maailmaa ja häntä pidetään yhtenä discon, garagen ja housen DJ-uraauurtajana. DJ Harvey esiintyy DJ Hellin tilalla sunnuntaina.

Kuudes Aisti valtaa Helsingin Kalliossa Elannon vanhan tehdaskorttelin heinäkuun viimeisenä viikonloppuna. Aiemmin julkaistuja esiintyjiä ovat mm. yhtye Sonic Youthista tuttu laulaja, basisti ja kitaristi Kim Gordon yhdessä kokeellisen musiikin vaikuttajan ja edelläkävijän, japanilaisen Ikue Morin kanssa, ylistetyt yhdysvaltalaiset laulaja-lauluntekijät Kurt Vile & The Violators ja Ty Segall sekä psykedeelisellä popillaan hurmaava Moon Duo.

Festivaalin ennakkolipunmyynti sujuu vilkkaasti. Kaikki lipputyypit ovat myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä.


Posted

in

, ,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.