Kultabassokerho tuo kaksipäiväiset rap-festarit The Circukseen

Helsingin Circuksessa järjestetään 21.–22. helmikuuta kaksipäiväinen rap-musiikkiin painottuva Toppen-festivaali. Tapahtumassa nähdään laaja kattaus suomirapin kovimpia ja tuoreimpia nimiä sekä järjestetään KBK Awards 2014 -palkintojenjako. Festivaalin takana on Bassoradion suosituin erikoisohjelma ja kahdesti Vuoden klubiksi valittu Kultabassokerho. Liput maksavat alkaen 14,50 euroa, ja ne ovat jo myynnissä Lippupalvelussa.

Perjantain pääesiintyjä on juuri uuden levynsä julkaiseva huippusuosittu rap-duo JVG, ja lauantaina lavalle nousevat harvinaiselle yhteiskeikalleen kokoontuvat Karri Koira, Ruudolf, Musta Barbaari sekä Aksim. Muita esiintyjiä ovat mm. Gasellit, Juno, Aivovuoto sekä Notkean Rotan muodostama Atomirotta.

Kultabassokerho on Bassoradiolla vuodesta 2007 saakka pyörinyt suomalaiseen rap-musiikkiin keskittynyt radio-ohjelma. Radio-ohjelman lisäksi Kultabassokerho järjestää säännöllisesti klubi-iltoja Helsingissä sekä toimii monien kesäfestivaalien rap-ohjelmien kokoajana. Kultabassokerho on valittu mm. Funky Awardseissa kaksi kertaa vuoden klubiksi 2013 ja 2014. Ohjelmaa juontaa Jari-Pekka “Jiipee” Hietsilta, ja levynsoitosta vastaa DJ Sir Jake.

Toppen-festivaalille on saatavilla yhden ja kahden päivän lippuja.