Koneellista viikonloppua vietetään tietenkin myös ensi kesänä, viime kesästä tarjolla nyt aftermovie

Suureen suosioon noussut Weekend Festival järjestetään elokuussa 2015 jälleen Helsingin Kyläsaaressa. Nyt jo neljännen kerran järjestettävä Weekend Festival jatkaa tutulla musiikillisella linjallaan tuoden uutta väriä Suomen festivaalitarjontaan. Kyläsaaressa 7.-8. elokuuta 2015 pidettävän festivaalin artisteja aletaan julkaista ensi vuoden alussa.

Weekend Festivalin liput tulevat myyntiin 16. helmikuuta, mutta ennakkomyyntiin on mahdollista rekisteröityä jo nyt osoitteessa www.wknd.fi. Ennakkoon rekisteröitymällä asiakkaat saavat osto-oikeuden kahden päivän festivaalipasseihin, jotka myytiin viime vuonna kokonaan loppuun ennen festivaalia. Ennakkorekisteröinti on mahdollista 8. helmikuuta saakka.

Weekend Festival 2014 Aftermovie -dokumentti on juuri julkaistu. Dokumentti on virolais-suomalainen yhteistuotanto, ja sen tuottajana on toiminut festivaalin pääpromoottori Hardi Loog.


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.