Koffin ensivaroitus palaa kuvioihin uudistuneessa muodossa

KOFF etsii nousevia tähtiä Suomen rock-taivaalle ja tarjoaa uusille kyvyille keikkoja niin ravintoloihin kuin tapahtumiinkin. KOFFin verkkosivulla koff.fi on avattu 1st Warning –palvelu, jonne tulevat tähdet voivat ladata materiaaliaan. Ravintolat ja keikkajärjestäjät voivat poimia tuoreita, nälkäisiä esiintyjiä ohjelmistoonsa samasta palvelusta. KOFF Rock järjestää myös 1st Warning -keikkoja mm. Helsingin Tavastialla.

1st Warning –projektin taustalla vaikuttaa useampia KOFFin kumppaneina musiikin ympärillä kunnostautuneita ”kummisetiä”, jotka mm. nostavat sivustolta omia suosikkejaan esille. Kummisetien kaartin tässä vaiheessa muodostavat Tavastian Juhani Merimaa, Rumban päätoimittaja Teemu Fiiilin, 69 Eyes –yhtyeen Jussi 69, toimittaja Jone Nikula ja Jonen ”kesäpojat”, Olli Herman (Reckless Love), Herra Ylppö (Herra Ylppö ja Ihmiset/Maj Karma) sekä Marko Annala (Mokoma).

Tavastian keikkojen lisäksi 1st Warning näkyy ja kuuluu mm. Tuska-, Sonisphere-, Ilosaarirock- ja Ruisrock-festareilla, sekä Helsingin lisäksi Tampereella ja Turussa.

”1st Warning ei ole yksittäinen kilpailu, vaan jatkuvaa tekemistä suomalaisen rockin puolesta. KOFF on ollut mukana suomalaisessa rockissa jo kauan, tänäkin kesänä olemme yhteistyökumppanina suurimmassa osassa festareita. KOFFin mahdollistamista yksittäiskeikoista muistetaan yhä Foo Fighters, The Offspring, Biffy Clyro ja MGMT –keikat. Tavoitteenamme on löytää tänä vuonna jo satoja keikkakelpoisia kokoonpanoja. Musiikki on parasta keikalla,” muistuttaa KOFF-oluen tuotepäällikkö Harri Rantala.

1st Warning -palvelu on niin bändeille kuin palvelusta esiintyjiä bongaaville keikkajärjestäjille täysin ilmainen. Artisti ei maksa! Yhtyeet ja järjestäjät sopivat keikkapalkkioista keskenään. KOFF 1st Warning toimii myös koko heinäkuun osana On the Rocks -ravintolan keikkasarjaa, jossa KOFF Rock bändit pääsevät lämmittelemään keikoille mm. Apulantaa (3.7.), Kotiteollisuutta (10.7.) ja kanadalaista The Stanfieldsiä (24.7.).