Kitarataituri Steve Gunn saapuu Helsingin G Livelabiin

Yhdysvaltalainen singer-songwriter, kitarataituri Steve Gunn konsertoi Helsingin G Livelabissa lauantaina 22. huhtikuuta. Liput konserttiin ovat nyt myynnissä keikkapaikan verkkosivuilla.

Amerikkalaista folk-perinnettä tuotannossaan kunnioittava Gunn on julkaissut yli viisitoistavuotisen uransa aikana musiikkia sooloartistina sekä lukuisilla erilaisilla kokoonpanoilla. Brooklynilaisen artistin viimeisin studioalbumi ”Eyes on the Lines” ilmestyi vuonna 2016 Matador-levymerkillä (mm. Sonic Youth, Belle and Sebastian, Kurt Vile). Steve Gunn on tehnyt yhteistyötä muun muassa 50-vuotista taiteilijauraansa viime vuonna juhlineen Michael Chapmanin sekä jo edesmenneen Jack Rosen kanssa.

Gunn on tunnettu kitaravetoisesta bluesin ja free-jazzin inspiroimasta soundistaan. Artistin tuotannossa kuuluu vaikutteita Yhdysvaltojen itä- ja etelärannikoiden vanhasta country-bluesista intialaiseen ja pohjoisafrikkalaiseen perinnemusiikkiin. Lahjakas kitaristi kertoo esikuvikseen Chapmanin lisäksi myös esimerkiksi jazz-kitaristi Sonny Sharrockin.

KEIKKA
Lauantai 22.4.2017 Helsinki, G Livelab

LIPUT:
– ennakkoon ja ovelta 18,00 EUR


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.