Kitarasankareille tarjolla karkkia – The Guitar Conference saapuu Kultsalle

Kitarapiireissä jo legendaarinen The Guitar Conference sai alkunsa vuonna 2009 ajatuksesta koota yhteen maailman eturivin jazzkitaristeja – samalle lavalle, tapaamaan toisiaan sekä vaihtamaan musiikillisia ideoita vapaassa ja rennossa ilmapiirissä.

Jazzkitaristit tunnetaan erityisen tiiviistä yhteisöllisyydestään ja veljeydestään – näitä vaalitaan yksityisissä jammailusessioissa, joissa ajatuksia ja ideoita vaihdetaan auliisti soittajien kesken. Mm. kymmenen Grammy -palkintoa urallaan vastaanottaneen kitaristi-laulaja George Bensonin kotistudiossaan järjestämät jammailusessiot ovat kitarapiireissä vähintäänkin yhtä legendaarisia kuin artisti itse.

Ainutlaatuisen The Guitar Conference -musiikkielämyksen tarkoitus on tuoda samanlainen sisäpiirin yksityisten soittosessioiden välitön tunnelma yleisölle. Tästä syystä projektilla ei ole pysyvää kokoonpanoa vaan tuottaja Jordi Suñol kasaa ryhmän kuunnellen muusikoiden omia toiveita; keiden kanssa nämä haluavat kulloinkin soittaa.

Tästä syystä The Guitar Conference luo nahkaansa säännöllisesti; eri kokoonpanojen esitykset ovat erilaisia, hetkessä eläviä, yllättäviä ja inspiroivia – niin soittajille itselleen kuin yleisöllekin. Tähän mennessä The Guitar Conferencen riveissä lavalla on nähty lukuisia maailman eturivin jazzkitaristeja kuten Philip Catherine, Larry Coryell, Chuck Loeb, Pat Martino, Russell Malone, Ulf Wakenius, Mark Whitfield sekä Christian Escoudé.

The Guitar Conference
13.11. Helsinki, Kultturitalo

LIPUT
Hinta 59/54 € (sis. toimituskulut)
Lipunmyynti alkaa maanantaina 8.9.2014 klo 09.00 Menolipussa
Ennakkomyynti Menoklubin jäsenille päättyy sunnuntaina 7.9.2014 klo 15:00


Posted

in

, ,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.