Kim Wilde ja Katrina Leskanich saapuvat Ouluun ja Helsinkiin

Suomessa saadaan kokea huhtikuussa naisrokkareiden juhlaa, kun kaksi alansa huipputähteä saapuu konsertoimaan Helsinkiin ja Ouluun. Women Power -konserteissa lavalle nousevat Kim Wilde sekä Katrina & The Waves -yhtyeen solisti Katrina Leskanich. Women Power -konsertit pidetään Oulun Club Teatriassa perjantaina 5. huhtikuuta ja Helsingin Kulttuuritalossa lauantaina 6. huhtikuuta. Liput maksavat alkaen 59,50-69,50 euroa, ja niiden myynti on jo alkanut Menolipussa ja Ticketmasterissa.

Vuonna 1960 syntynyt Kim Wilde nousi vauhdilla koko musiikkimaailman tietouteen vuonna 1981 Kids in America -kappaleellaan. Hitit seurasivat toisiaan, kuten You Keep Me Hanging On (1986) ja Nevert Trust a Stranger (1988). Kaikkiaan Kim Wildella on 25 singleä, jotka ovat yltäneet Britannian TOP 50 -listalle ja hänen levyjään on myyty yli 10 miljoonaa albumeina ja 20 miljoonaa singleinä.

Katrina & The Wavesin tunnetuin kappale on vuonna 1985 ilmestynyt Walking on Sunshine, joka soi yhä tiuhaan suomalaisillakin radioasemilla. Lisäksi yhtye voitti Eurovision laulukilpailun vuonna 1997 kappaleellaan Love Shine a Light. Yhdysvaltain Kansasissa niin ikää vuonna 1960 syntynyt Katrina Leskanich on sittemmin jatkanut uraansa menestyksekkäänä sooloartistina uuden yhtyeensä kera.

KEIKAT
Pe 5.4. Club Teatria, Oulu (K-18)
La 6.4. Kulttuuritalo, Helsinki


Posted

in

by

Comments

One response to “Kim Wilde ja Katrina Leskanich saapuvat Ouluun ja Helsinkiin”

  1. … [Trackback]

    […] Read More here: noise.fi/kim-wilde-ja-katrina-leskanich-saapuvat-ouluun-ja-helsinkiin/ […]

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.