KarmaRockin studioseteli porilaiselle Elephant Warriorsille

KarmaRock myöntää tämänvuotisen studiosetelin porilaiselle Elephant Warriorsille. KarmaRock-raati pitää porilaisduon otetta raikkaana ja ennakkoluulottomana.

– Groovaavaa, eroottisen elektronista ja bassot rouhii kuin rattopoika potikoita, kuvailee raati duon taiteellista antia.

Elephant Warriors on kahden nuoren porilaismiehen, Julius Lepolan ja Jose Kärkkäisen, vuonna 2013 perustama duo.

– Yläasteella härvelsimme outoa musiikkia, mutta otimme totiset naamat musan suhteen vasta hiljattain. Olemme hyvin innoissamme stipendistä ja on hienoa päästä studioon ammattilaisen kanssa, kuvailee Jose Kärkkäinen (laulu ja ukulele) tunnelmiaan.

Studioseteliä haki tänä vuonna kaikkiaan toistakymmentä satakuntalaista bändiä ja artistia. Studioseteli pitää sisällään kolme päivää studioaikaa porilaisessa Rec Room-studiossa ammattimuusikko ja -äänittäjä, Maj Karma –kitaristi, Häiriö Piirisen ohjastamana.

Maj Karman perustama harjavaltalainen KarmaRock-festivaali jakoi studiosetelin nyt toista kertaa. Setelillä KarmaRock haluaa auttaa satakuntalaisia muusikoita ja musiikintekijöitä pääsemään urallaan eteenpäin. KarmaRock-festivaali perustettiin parikymmentä vuotta sitten edesauttamaan satakuntalaisten bändien keikkatilannetta ja studioseteli on luonnollinen jatkumo tälle aatteelle.

KarmaRock23 rokataan Harjavallassa 26.7.2014. Festivaaliohjelmisto julkistetaan vapun jälkeen, jolloin myös liput tulevat myyntiin.