KarmaRockin aikataulut julki, esiintyjiä ei aiota julkistaa edes festarin aikana

KarmaRock24 on tänään julkaissut aikataulunsa. Pamfletti on nähtävissä festivaalin sivuilla karmarock.com. Festari pitää linjansa loppuun asti kunnioitettavasti, eikä se kerro ketkä eri sloteissa esiintyy.

– Meillä on 12 esiintyjää, jotka esiintyvät tiettynä ajankohtana festivaalin aikana, avaa festivaalijohtaja Häiriö Piirinen aikataulun grafiikkaa.

Maj Karman isännöimä KarmaRock päätti tänä vuonna olla julkistamatta esiintyjiään. Festivaaliyleisö tuntuu olevan tyytyväinen ratkaisuun, sillä lippuja on myyty enemmän kuin viime vuonna vastaavaan aikaan.

– Bändejä on arvailtu paljonkin, radioskaboja myöten, mutta todellisuudessa viesti yleisöltä on, että he eivät halua tietää esiintyjiä etukäteen, toteaa Häiriö.

Festivaali pitää linjansa loppuun asti – esiintyjiä ei paljasteta edes festivaalin aikana. Bändit soittavat tasatunnein ja joka tunti yleisö saa yllätyksensä.

KarmaRock järjestetään tänä vuonna 24. kertaa 25. heinäkuuta Harjavallan Koulukeskuksen rannassa.

Liput 29€ + kulut Tiketistä


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.