Kaisaniemen puiston In the Park -päivää tähdittää Pet Shop Boys ja Hurts

Pet Shop Boys ja Hurts saapuu tänä kesänä Helsingin Kaisaniemeen. In The Park -teemapäiväksi nimetyssä konsertissa hemmotellaan konemusiikin suurnimien ystäviä toden teolla: myös Insomnia- ja God Is A DJ -hiteistään tunnetun Faithlessin Sister Bliss tuo Helsinkiin oman DJ-settinsä, ja samassa paikassa nähdään niin ikään kesän ainoan Suomen-keikkansa tekevä Darude.

Pet Shop Boysin jättihitit, upea ura ja yli 50 miljoonaa myytyä albumia eivät ole saaneet Neil Tennantia ja Chris Lowea lepäämään laakereillaan, vaan kaksikko on julkaissut uutta materiaalia läpi myös uuden vuosituhannen. Pet Shop Boys tuo Kaisaniemeen tullessaan upean valoshown, jonka välkkeessä esimerkiksi It´s a Sin, West End Girls ja Always On My Mind kaikuvat keskellä pääkaupunkia hämärtyvässä elokuun yössä.

“Pet Shop Boys on jatkuvasti kehittyvä projekti, jossa sisällön laadulla on aina väliä. Tietenkin tähän aikaan mahtuu jaksoja, jolloin olemme olleet enemmän tai vähemmän suosittuja, mutta loppupeleissä kyse on luovasta projektista, jossa voi löytää itsensä soittamassa Panssarilaiva Potemkinin musiikkia tai Top Of The Popsin ykkössijalta – ja nämä ovat kummatkin yhtä tärkeitä asioita”, Neil Tennant kertoo kotisivujensa pitkässä haastattelussa.

KEIKKA
2.8.2018, Kaisaniemi, Helsinki

LIPUT
Peruslippu alk. 69 EUR
Priority alk. 99 EUR
VIP alk. 189 EUR
Alle 8-vuotiaat fanit pääsevät ilmaiseksi tapahtumaan lipun ostaneen huoltajan seurassa.
Ikärajattoman tapahtuman kaikki liput ovat nyt myynnissä Lippupisteessä ja Tiketissä.


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.