Jyrockin 30-vuotisjuhlan ensimmäiset kiinnitykset julki

Jyväskylässä 17.-18.4. 30­-vuotisjuhlaansa viettävän Jyrockin ensimmäiset esiintyjät on nyt julkistettu. Jyrockin perjantaihin audiovisuaalista tunnelmaa ja yliluonnollisia melodiakudelmia tuovat The ​Hearing ja Shivan​ Dragn​. Rapin kyselemätöntä sanomaa jakavat Paperi​ T​ ja Aivovuoto​, ja loput aistit stimuloi shamaaninen elektroakti Solano​.

Lauantain polkaisee käyntiin kannuksensa tukevasti ansainnut Risto​ soolona Vakiopaineen päiväklubilla. Illalla suomirockin pelastavat Kesä ​ja Saijaa ​Saijaa​. Lopullisesti sykkeen kolmannelle satalukemalle nostavat tiukalla setillään Van​Dammes​, Lapko​ sekä Australian Stoner Pop -­ihme Dune Rats​.

Myös Jyrockin ennakkoklubien syke on alkanut. Lauantaina 7.2. juhlitaan Tanssisali Lutakossa Neøvin​, Nancyn​, Phantomin​ ja Freeweightsin ​voimin. Perinteinen Jyrock Pre’Heat ­-klubi järjestetään Jyväskylän Ravintola Freetimessä 6.3.2015.

Jyrockin liput tulevat myyntiin maanantaina 16.2.

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.