Johnny Depp tuo Hollywood Vampires -yhtyeensä Suomeen

Johnny Depp ei varmaankaan esittelyjä kaipaa, mutta tähden bändi Hollywood Vampires ei ole ehkä kaikille tuttu. Sunnuntaina 10. kesäkuuta maahamme saapuu rockmaailman suurimmista legendoista koostuvan Hollywood Vampires -yhtye. Tässä vuonna 2015 perustetussa superkokoonpanossa ovat mukana Johnny Deppin lisäksi glam rockin mestari Alice Cooper sekä Aerosmith-yhtyeestä maailmanmaineeseen noussut kitaristi Joe Perry.

Hollywood Vampires nähdään Kaisaniemen puistossa, Helsingissä sunnuntaina 10. kesäkuuta. Liput maksavat alkaen 79,50 euroa, ja niiden ennakkomyynti on jo alkanut Menolipussa. Myynti Ticketmasterissa alkaa keskiviikkona 22. marraskuuta.

Hollywood Vampiresin konsertti on osa rockmusiikin täyteistä festivaalipäivää, sillä sitä ennen Kaisaniemen lavalle nousevat kotimainen thrash-metallin suursuosikki Lost Society sekä Olli Hermanin, Alexi Laihon, Archie Cruzin ja Jussi69:n muodostama The Local Band.


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.