Joe Lynn Turner konsertoi Tampere-talon hard rock -illassa maaliskuussa

Hard rock -legenda Joe Lynn Turner keikkailee Tampere-talon Ison salin hard rock -illassa sunnuntaina 18.3. Muun muassa Deep Purplessa, Fandangossa ja Rainbow’ssa laulanut Joe Lynn Turner on esiintynyt urallaan yli 50 albumilla. 1990-luvulta lähtien Turner on tehnyt menestyksekästä soolouraa ja laulanut myös muun muassa Sunstorm-yhtyeessä. Viime vuonna hänet saatiin mukaan myös supersuositulle Raskasta joulua -kiertueelle.

Maaliskuista Ison salin hard rock -iltaa täydentää The Kee Marcello Band, jonka keulahahmo Kee Marcello tunnetaan muun muassa Europe-yhtyeen entisenä kitaristina. Marcellon ja Turnerin taustayhtyeen huippumuusikot ovat puolestaan soittaneet urallaan muun muassa Robert Plantin, Gary Mooren ja Bobby Kimballin kanssa.

Liput Joe Lynn Turnerin ja The Kee Marcello Bandin Tampere-talon konserttiin 18.3. maksavat 29 € ja tulevat myyntiin perjantaina 2.2. klo 9 Tampere-talon lipunmyynnissä ja Lippu.fi-palvelussa.


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.