Jarkko Martikainen – Itse tehty elämä

Sakara Records

Yup-yhtyeestä tuotteliaalle soolouralle lähtenyt laulaja/lauluntekijä Jarkko Martikainen on tähän mennessä julkaissut kolme kirjaa, livealbumin ja uunituoreena 10:s studioalbumi ”Suurenmoinen elämä”. Martikaisen laulujen teksteissä ja melodioiden viidakoissa on tajunnanvirtaa. Karrikoiden niissä on ripausta Frank Zappasta Ismo Alankoon Arto Melleriin…

Jarkon omaperäisyys on synnyttänyt kuitenkin omimman ilmaisun plantaasin, jossa riittää tallaamista talikon kanssa tai ilman. 11 kappaleen aloitus / nimikko ”Itse tehty elämä” on reipas irkku-henkinen ralli. Albumin tunnelmallisia paloja Martikainen kuljettaa rockpop, folk- ja kantrivaihteella. Lyriikoissaan ympäröivää todellisuutta tarkasteleva ja siitä nautiskeleva mikä on kaunista. Tällä albumilla Jarkko tulee entistä lähemmäksi ihoa rakkauden ihastumisineen ja hetkineen miten tulisi toimia. Hieno ja voimaannuttava albumi!

Taustalla soittaa Soittoruotuväki: isohko joukko tyylikkäitä roots-muusikkoja! Tuottaja: Jarkko Viinamäki ”Mitä minä tahdon tahdon laulaa laulua onnellisten Mistä onni löytyy sisimmästä, itseä kuunnellen Rahoja en laske aineet ja maineen paineet hyvästelen Minulla on tämä aivan itse tehty elämä”.

****


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.