James Blunt myös Tampereelle kesäkuussa

Brittitähti James Blunt julkaisi viime syksynä uuden ‘Once Upon A Mind’ -nimisen albumin, jonka siivittämänä julkistettiin mittava Euroopan-kiertue. Osana Englannista helmikuun 14. päivä käynnistynyttä kiertuetta Blunt nähdään myös Tampereella kesäkuun 5. päivä.

James Blunt työsti uutta albumiaan monien lahjakkaiden tuottajien (mm. Steve Robson, Jimmy Hoghart ja TMS) kanssa. Mies on kommentoinut levyn olevan rehellisin albumi häneltä koskaan: ”Debyytti-albumini Back To Bedlam oli samanlainen siinä mielessä, että kirjoitin niitä kappaleita sen hetkisen elämäni kokemuksista. Jokainen tämän uuden albumin kappale edustaa asioita, joita käyn tällä hetkellä läpi tai olen viime aikoina kokenut. Tämä on erittäin henkilökohtainen albumi ja olen ylpeä siitä, että voin jakaa sen”, James Blunt toteaa. Kuuntele levyn ensimmäisenä singlenä julkaistu kappale ’Cold’ täältä.

Esikoisalbuminsa ’Back To Bedlam’ vuonna 2004 julkaissut James Blunt on vieraillut Suomessa viimeksi Pori Jazz -festivaaleilla vuonna 2018. Miehen edellinen täysin oma konsertti kuultiin Suomessa vuonna 2009, ja James Blunt myi tuolloin Hartwall Arenan täyteen. Tulevan Tampere-talon lisäksi James Blunt esiintyy tulevana kesänä Suomessa myös Oulussa la 6.6. ja Vantaalla su 7.6.

KEIKKA
5.6.2020 Tampere-talo, Tampere

LIPUT
alkaen 59,50 €
Liput myyntiin 3.3. osoitteessa Lippu.fi


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.