Jälleen yksi levykauppakuolema – Stupido hakeutui konkurssiin

Levykauppojen kuolemat jatkuvat myös Suomessa. Viimeisin isku kohdistui legendaariseen suomalaiseen levykauppaan Stupidoon. Yhtiö on jättänänyt tänään korkurssihakemuksen. Alla oleva on poiminta Stupidon blogista.

Stupido Shop -levykauppaa pyörittävä Twin Tone Oy jätti tänään 24.6.2014 konkurssihakemuksen. Taistelu fyysisten levyjen myynnin laskua vastaan tänä striimauksen ja laman aikana kävi mahdottomaksi. Taloudellinen ahdinko ja henkinen uupumus kävi liian suureksi ja valitettavasti vaihtoehtoja jatkolle ei ollut.

Kiitämme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme yhteisistä vuosista ja mahtavista muistoista. Stupido Shop on ollut elämäntapa ja 19 vuoden jälkeen olo on tyhjä ja surullinen. Näistä 19 vuodesta voisi kirjoittaa monta kirjaa tai tehdä monen monta elokuvaa, sen verran tarinoita niihin mahtuu. Tällä hetkellä olo on kuitenkin sen verran musertunut, että jätetään ne tarinoinnit myöhemmiksi.

Muutto Kallioon tapahtui ehkä liian myöhään ja vuonna 2014 oli liian vähän Pepe Willbergin, Dj Kridlokkin ja Gim Kordonin kaltaisia hittejä, jotta taistelu olisi vielä osaltamme jatkunut.
Ei ole helppoo,

Jorma Ristilä ja Aleksi Pahkala / Stupido Shop

Alkuperäinen Stupido Records -levy-yhtiö ja Stupido Booking -ohjelmatoimisto ovat olleet jo vuosia Stupido Productions Oy:n omistamia ja ne jatkavat toimintaansa normaalisti, eivätkä liity levykaupan konkurssiin mitenkään.