Iron Maiden on Tampereelle siirtyvän Rockfestin pääesiintyjä

Iron Maiden saapuu ensimmäistä kertaa Tampereella järjestettävän Rockfestin pääesiintyjäksi kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna 5.-7.6.2020. Esiintyminen on osa yhtyeen laajamittaisen Legacy of the Beast -maailmankiertueen loppuhuipennusta.

”Meillä on ollut mahtava kiertue. Kaikki lavashow’sta rekvisiittaan – mukaan lukien Eddie – ovat keränneet ilmiömäistä palautetta. Koko bändillä on ollut todella mukavaa ja odotamme innolla, että saamme tuoda tuotantomme Rockfestiin, ja soittaa niin uusille kuin vanhoille faneillemme!”, sanoo yhtyeen laulaja Bruce Dickinson.

Rockfestin toinen kiinnitys on kohtuullisen harvoin kotimaassaan konsertoiva Nightwish, joka julkaisee keväällä uuden albumin. Rockfestin keikka on yhtyeen ensimmäinen live-esiintyminen Suomessa uuden materiaalin myötä.

Lisää artistijulkistuksia on tulossa vielä ennen joulua ja kevään aikana.

Festivaali siirtyy Tampereelle ja nousee Tampereen Särkänniemen tapahtumarantaan, joka on merkittävä tapahtumakäyttöön suunniteltu uusi alue Tampereen Näsijärven maisemissa. Rockfest on aiemmin järjestetty Vantaalla ja Hyvinkäällä.

”Saamme olla ylpeitä, että Tampere kiinnostaa tapahtumajärjestäjiä ja maailmanluokan esiintyjiä. Tärkeä osa kehitystä on pitkään suunnitellun ja tapahtumatuotannon mitat täyttävän Särkänniemen tapahtumarannan käyttöönotto. Tapahtumaranta saa parhaimman mahdollisimman avauksen, kun siellä esiintyy kesäkuussa kansainvälisesti tunnetut tekijät niin meiltä kuin muualta. Rock on osa Tampereen peruskalliota, joten rock-festivaalin luonteva koti ja areena ovat tietenkin täällä!”, toteaa Tampereen kaupungin pormestari Lauri Lyly.

Lipunmyynti Rockfestiin alkaa Tiketissä ja Lippupisteessä to 7.11. klo 11.00.

LIPUT
3 päivän festariliput 159e, Early bird -hinta voimassa 31.12. saakka.
3 päivän Premium-liput 269e (Sisältää oman sisääntulokaistan, Premium -alueen, josta hyvät näkymät päälavalle, oheisohjelmaa, ja Premium -alueella omat anniskelupalvelut sekä wc-tilat)
3 päivän VIP-liput 349e (Sisältää oman sisääntulokaistan, VIP-passin ja rannekkeen, herkullinen VIP-menu, VIP-alue, josta hyvät näkymät päälavalle, oheisohjelmaa VIP-alueella, VIP-alueella omat anniskelupalvelut sekä wc-tilat)


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.