Indie-tulokas Elder Island saapuu On the Rocksiin

Melodista indiepoppia soittava Elder Island saapuu Suomeen. Helmikuussa debyyttinsä “The Omnitone Collection” julkaissut bristolilaiskolmikko tuo liveshow’nsa Helsingin On The Rocks -klubille tiistaina 5. marraskuuta. Keikan liput tulevat myyntiin Tiketissä perjantaina 12. huhtikuuta.

Genrerajoja rikkovan Elder Islandin tuotannossa pehmeästi polkevat elektrobiitit sulautuvat sielukkaisiin selloraitoihin, ja kaiken läpi leikkaa vokalisti Katy Sargentin eteerinen lauluääni. Dream popin ja teknon rajapinnassa keinuva yhtye herätti huomiota jo vuonna 2014 julkaistulla esikois-EP:llään, ja alkuvuodesta omakustanteena julkaistu ”The Omnitone Collection” on vahvaa jatkumoa jo lupaavasti alkaneelle uralle.

Keski-Euroopassa kovassa nosteessa oleva Elder Island on myynyt keikkoja loppuun muun muassa Amsterdamissa ja Berliinissä, ja Suomeen tuleva kiertue vie yhtyeen myös Britteihin ja Yhdysvaltoihin. Tinkimättömänä live-yhtyeenä ansioitunut Elder Island on tullut tunnetuksi visuaalisesti lumoavista esityksistään, joissa isot soundit ja vangitseva läsnäolo kohtaavat.

KEIKKA
Ti 5.11.2019 Helsinki, On The Rocks

LIPUT
Myyntiin Tiketissä pe 12.4. klo 9
Alk. 18.50 EUR


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.