In Flames saapuu Tuskaan

Juuri Suomessa käynyt In Flames hellii lojaalia Suomi-yleisöään ja saapuu esiintymään Tuskaan ensi kesäkuussa. Ruotsalaisviisikon ja Tuskan tiet kohtasivat viimeksi vuoden 2004 loppuunmyydyllä festivaalilla. Tuska 2015 järjestetään 26.-28.6. Helsingin Suvilahdessa.

In Flames on yksi Göteborg-metallin peruspilareista ja melodisen death metallin esi-isistä. Lukuisia maailmankiertueita tahkonnut ja 11. studioalbumia vuodesta 1990 lähtien julkaissut yhtye hallitsee tyylittelyn tuplakitaroinnista ja kuolonkorinasta aina modernin metallin melskeeseen. Bändin viimeisin albumi, ”Siren Charms”, nousi heti julkaisuviikollaan Suomen virallisen albumilistan piikkipaikalle. Bändi nappasi vastaavat sijoitukset myös kotimaassaan sekä jenkkien Billboard Top Hard Rock Albums -listalla.


Posted

in

,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.