Ilosaaren ensikiinnitykset ovat Nightwish, Gogol Bordello ja Action Bronson

Joensuussa heinäkuun puolivälissä järjestettävä Ilosaarirock julkaisi ensimmäisen palan tulevan kesän ohjelmaansa. Laulurinteelle saapuvat Suomen suurin metalliyhtye Nightwish, newyorkilainen gypsypunk-bändi Gogol Bordello sekä samasta kaupungista saapuva hip hop -artisti Action Bronson.

Viime vuonna yleisöennätyksen tehnyt Ilosaarirock järjestetään Joensuussa 13. – 15.7.2018. Festivaalin liput ovat myynnissä Lippu.fi:n ja Tiketin kanavissa sekä Ilosaaren verkkosivuilla.

– Upeaa saada kolme erinomaista artistia Laulurinteelle. Nightwish esiintyi meillä viimeksi vuonna 2013, joten on korkea aika saada porukka takaisin kotikonnuille. Gogol Bordelloa on toivottu Ilosaarirockiin jo vuosia ja on mahtavaa, että keikka viimein toteutuu. Action Bronson on yksi kiinnostavimmista rap-nimistä ja ollaan vokoteltu miestä Suomeen jo tovi. Kesän odotus on nyt virallisesti avattu, toteaa Ilosaarirockin ohjelmapäällikkö Panu Hattunen.

Decades-tuplakokoelman myötä kiertueelle lähtevä Nightwish on luvannut esittää vanhempaa ja harvinaisempaa tuotantoaan uudelleen sovitettuna. Ilosaarirockin keikka on Nightwishin kesän ainut festivaaliesiintyminen Suomessa.


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.