Hyvinkäälle siirtyvän Rockfestin ensimmäinen ulkomaalaiskiinnitys on Judas Priest

Hevilegenda Judas Priest sekä suuri joukko suomalaisia rockin kovia nimiä ovat kesäkuussa Hyvinkään lentokentällä pidettävän Rockfestiin ensimmäiset julkistukset. Neljälle festivaalipäivälle on luvassa mittava maailmanluokan supertähti pääesiintyjäksi, ja tulossa on myös erään stadiontason heavyrokkarin jäähyväiskiertueen keikkajulkistus juuri Rockfestiin. Lisää artisteja julkistetaan marraskuun aikana.

Kotimaisista yhtyeistä Rockfestin esiintyjäkaartiin on julkistettu tänään Children Of Bodom, Mokoma, Kotiteollisuus, Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus ja Santa Cruz.

Rockfest järjestetään Hyvinkään lentokentän uudella konserttialueella nelipäiväisenä jättitapahtumana keskiviikosta 6. kesäkuuta lauantaihin 9. kesäkuuta 2018. Festivaalilla nähdään yhteensä yli 40 kotimaista ja ulkomaista artistia ja yhtyettä. Rockfestin lipunmyynnin ennakkorekisteröinti on alkanut osoitteessa www.rockfest.fi. Kolmen päivän lippuja on myynnissä erikoishintaan 99 euroa rajoitetusti (ovh. 139 eur). Tapahtuma on K18.