Herttoniemi Block Party etsii esiintyjiä

Herttoniemi Block Party on noussut parissa vuodessa yhdeksi pääkaupunkiseudun isoimmista ilmaistapahtumista, ja varmasti osasyynä ainakin on ollut laadukas ja monipuolinen ohjelma, jota ovat tähdittäneet mm. Egotrippi, Asa, Atomirotta, Sydän, sydän, Yona, Samae Koskinen, Tommy Lindgren ja Kuningasidea.

HBP18 järjestetään lauantaina 25.8.2018 Herttoniemen teollisuusalueella, Asentajanpuistossa,  ja ensi kesän ohjelman kasaaminen on nyt alkanut. Talkoovoimin tehty ilmaistapahtuma tarjoaa jälleen musiikkia ja esityksiä, katukeittiöitä ja Idän kovinta meininkiä kaikenikäisille ihmisille. Eli nyt haetaan esiintyjiä – niin musiikin kuin minkä tahansa muunkin esittävän taiteen saralta.

Kyseessä on kaikenikäisille suunnattu ilmaistapahtuma, jossa jokainen työntekijä ja esiintyjä on talkoolainen. Esiintymisestä ei siis makseta korvausta. Herttoniemi Block Partyn ohjelmaryhmä käy läpi kaikki ehdotukset ja valitsee esiintyjät kevään kuluessa tai viimeistään juhannukseen mennessä.

Ilmoittautua voi tällä lomakkeella.


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.