Helsinki Psych Fest starttaa huomenna

Ympäri maailmaa vietettävät erilaiset psych festit on saanut hyvän jalansijan Helsingissä. HUomenna Kulttuuriareena Gloriassa järjestettävässä toisessa Helsinki Psych Festissä on mukana mm. 11 bändiä, taidenäyttely, runo- ja burleski- ja vannetaiteilijat, sekä erinnäisiä outouksia, kuten Ufo-tutkimusten kuunnelmaluento. Viikonloppu tulee olemaan paitsi psykedeelisen rockin juhlaa myös vaikuttava visuaalinen kokemus: mukana ovat VJ Jonne Pitkänen, deco-ryhmä Future Shamans.

Lavaohjelma on seuraavanlainen.

Perjantaina 21.9.
Our Solar System (Ruotsi)
Sir Robin & The Longbowmen (Saksa)
Sturle Dagsland (Norja)
Meteor Vortex
Skyjoggers
+ elokuvanäytös

Lauantaina 22.9.
Flowers Must Die (Ruotsi)
Dead Vibrations (Ruotsi)
Esa Kotilainen
Deep Space Destructors
Soft Power
Astral Bazaar
UFOtutkimuksia

Bändien lisäksi tapahtumassa esiintyvät seuraavat taiteilijat: Täti Kosmos (runoilija), Kitty Vandella (burleski), Tea Tingria (vannetaiteilija), Jaakko Mäkiniemi (sisäänheittäjä) ja DJ:t Johan Ventus & Daddy Suburbanite, Goldie Claws sekä Astro. Lisäksi Glorian yläkerrassa on Tohtori Psykerön baari sekä kollektiivinen taidenäyttely, jossa mukana mm. Matti Närekankaan ja Leena Mertasen teoksia.

Liput ennakkoon Tiketistä alk. pe 14,50€, la 16,50€, festaripassi 27,50€


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.