Helhorse hirnahtaa huhtikuussa Helsingissä ja Tampereella

Tanskalainen, vuonna 2016 viimeisimmän albuminsa julkaissut Helhorse saapuu Suomeen kahdelle keikalle. Raa’an metallin ja punkin sekoitustaan entistä syvemmäksi, synkemmäksi ja kokeellisemmaksi viilannut orkesteri ääntelee Helsingin On the Rocksissa perjantaina 19. huhtikuuta ja lataa samaan tyyliin seuraavana iltana Tampereen Jack the Roosterissa. Helhorse valmistelee parasta aikaa neljättä pitkäsoittoaan, jonka henki tulee olemaan läsnä keikoilla.

Helhorsella on vahva kokemus eurooppalaisilta lavoilta. Festivaaliyleisö niin Roskildessa, Tallinn Music Weekillä, Reeperbahn Festivalilla ja Tampereen SaariHelvetissä kesällä 2018 on lentänyt pyllylleen tanskalaisen tykityksen voimasta. Helhorse lupaa, ettei se koskaan väsy, eikä bändi ole vielä koskaan syönyt sanojaan!

KEIKAT
pe 19.4.2019 Helsinki, On the Rocks, 10/12 e (Tiketti)
la 20.4.2019 Tampere, Jack the Rooster, 10 e (pelkästään ovelta)


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.