Heineken tuo Sidewaysiin kansainvälisen yllätysnimen

Helsingin Teurastamolla 17.-18.6.2016 järjestettävän Sideways-festivaalin ohjelma on valmis. Viimeisessä artistijulkistuksessa tapahtuman esiintyjälista täydentyy 16 artistilla sekä vasta festivaalin aikaan paljastettavalla yllätysnimellä. Sidewaysin perjantain 1pv-liput on loppuunvarattu ja myös 2pv-lippuja on jäljellä enää rajoitetusti. Festivaalin lippukauppa löytyy osoitteesta www.sidewayshelsinki.fi/liput, ja lippuja on saatavissa myös Lippupisteestä ja Tiketistä.

Lauantai-iltana 18.6.2016 klo 21.15-22.15 Sidewaysin päälavan ottaa haltuun Takeover by Heineken. Luvassa on ulkomainen artisti/yhtye, joka ei ole koskaan aikaisemmin vieraillut Suomessa. Yllätysesiintyjän nimi paljastuu vasta keikan alkaessa, mutta aiheeseen liittyviä vinkkejä on luvassa seuraavien viikkojen aikana Heinekenin ja Sidewaysin sosiaalisen median kanavissa.

Perjantain ohjelmistoa täydentävät hiphop-vaikutteista levyä valmisteleva Yona, Rubik-yhtyeestä tutun Artturi Tairan elektroninen sooloprojekti Shivan Dragn, ”Ludoo”-hitillään kotimaisen grime-musiikin kiinnostavimmaksi uudeksi kyvyksi noussut Töölön Ketterä, 90-lukuista vaihtoehtorockia soittava Ghost World, psykedelia-yhtye Kiki Pau sekä triphopin ja folkin välimaastossa toimiva Redder.

Lauantain ulkomaista artistikattausta vahvistaa aikaisemmin tänä vuonna esikoislevynsä julkaissut ruotsalainen Viagra Boys, jonka tuotannossa rämisevä punkrock kohtaa hypnoottisen krautrockin ja post-punkin. Jälkimmäisen festivaalipäivän kotimaisista uusista esiintyjistä räppiä ja elektronista musiikkia esittävääAtomirotta, englanninkielistä hiphopia julkaiseva Noah Kin, The xx -yhtyeenkin hehkuttama Phantom sekä Jesse- ja Tähtiportti-yhtyeistä tuttu tuottaja/artisti Stiletti-Ana. Lisää kitaravetoista musiikkia Sideways-lauantaihin tuovat juuri kolmannen pitkäsoittonsa julkaissut indie-yhtye Black Twig, Jukka & Jytämimmien jälkeen soolouraa luova Mara Balls, punk-bändi Seksihullut, soolokeikan soittava Circle- ja Plain Ride -muusikko Janne Westerlund sekä uudelleen aktivoinut noiserock-yhtye Echo Is Your Love.

LIPUT
2pv alk. 85 EUR
1pv pe alk. 65 EUR (loppuunvarattu)
1pv la alk. 60 EUR