Hae KarmaRockin studiostipendiä

KarmaRock jatkaa viime vuonna alkanutta perinnettään kannustaa satakuntalaisia muusikoita valitsemallaan uralla. Festivaali julkistaa haettavaksi KarmaRockin toisen studiostipendin. Stipendiä voivat hakea kaikki satakuntalaiset bändit ja muusikot tai jollain lailla satakuntalaisen mentaliteetin omakseen kokevat alan taiteilijat. Stipendi pitää sisällään kolme päivää studioaikaa Rec Room-studiossa ammattimuusikko ja -äänittäjä, Maj Karma – kitaristi, Häiriö Piirisen ohjastamana.

– Viime vuonna stipendin voitti kankaanpääläisten nuorten miesten bändi Wild Vision. Studion lisäksi he pääsivät soittamaan myös ennen festivaalia järjestettävälle KarmaRock-klubille, kertoo KarmaRockin tiedottaja ja stipendivastaava Mape Morottaja.

Maj Karman isännöimä KarmaRock järjestetään ensi kesänä 26.7.2014 Harjavallassa jo 23. kerran. Festivaali perustettiin alun perin edesauttamaan satakuntalaisten bändien keikkatilannetta. Stipendi on luonnollinen jatkumo tälle aatteelle.

– Pääsimme studiostipendin avulla kokemaan millaista on työskennellä oikeassa studiossa ammattilaisen kanssa. Olemme lähetelleet demoa levy-yhtiöihin ja demon avulla olemme saaneet myös tosi hyvin keikkoja, kertoo Wild Visionin laulaja-kitaristi Ville Multisilta.

Stipendihakemukset voi laittaa perusteluin ja mahdollisin ääni- ja kuvanäyttein osoitteeseen: karmarock.stipendi@gmail.com

Festivaalin ja studiostipendin lisäksi KarmaRock tukee Satakunnan rocktoimintaa vuokraamalla huomattavasti yleistä hintatasoa halvemmalla pakettiautoa satakuntalaisille bändeille ja muuhun kulttuuritoimintaan.

Ohjeet stipendin hakuun ja auton vuokraukseen löytyvät sivulta www.karmarock.com