Grandmaster Flash ja Nits Tampere-talon kevätkauden tähtiä

DJ-pioneeri Grandmaster Flash ja hollantilainen taiderock-yhtye Nits ovat Tampere-talon kevätkauden viimeisimmät kansainväliset tähtivieraat. Tämän lisäksi talon kevään ohjelmisto täydentyy Pentti Hietasen ja Jaakko Ryhäsen tähdittämällä Naistenpäivän hyväntekeväisyyskonsertilla, Herääminen-oopperalla sekä Satu Sopasen ja Tuttiorkesterin juhlakonsertilla. Kaikkien konserttien liput tulevat myyntiin perjantaina 8.12. klo 9 Tampere-talon lipunmyynnissä ja Lippupisteessä.

DJ-kulttuurin luoja

Joseph Saddler eli Grandmaster Flash on yksi maailman arvostetuimmista DJ:stä. Hän johti 1970-luvulla legendaarista Grandmaster Flash and the Furious Fivea, joka pääsi ensimmäisenä hip hop -artistina Rock and Roll Hall of Fameen. Vuonna 2016 Grandmaster Flash oli mukana tuottajana ja konsulttina Netflix-sarjassa The Get Down, jossa nähtiin myös fiktiivinen versio itse DJ-legendasta.

Tampere-talon keikalla perjantaina 16.2. Grandmaster Flash tarjoilee huikean katsauksen hip hopin historiaan. ”Luvassa on interaktiivinen ja visuaalinen hip hop -spektaakkeli, joka saa takuulla tanssijalan vipattamaan. Tämä on todellista mannaa niin meille 70-luvun kasvateille kuin nykyiselle hip hop -sukupolvellekin”, kuvailee Tampere-talon ohjelmapäällikkö Timo Suomi.

Taiderockia

Hollantilainen Nits on ihastuttanut musiikkimaailmaa yli 40 vuoden ajan. Taiderock-yhtye julkaisi syyskuussa Angst-albumin ja saapuu Pieneen saliin torstaina 10.5. esittämään hittejä sekä uudelta konseptilevyltään että menneiltä vuosikymmeniltä. Yhtye tunnetaan suomisympatioistaan, ja se on antanut jopa yhdelle levyistään kotimaansa suomenkielisen nimen Alankomaat.

KEIKAT

Pe 16.2.2018, Sorsapuistosali – Grandmaster Flash
To 8.3.2018, Iso sali – Naistenpäivän konsertti
La 28.4.2018, Pieni sali – Satu Sopanen ja Tuttiorkesteri
To 10.5.2018, Pieni sali – Nits
Su 20.5.2018, Iso sali – Herääminen-ooppera


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.