God Is an Astronaut tarjoaa instrumentaalista post-rockia Helsingissä

Eeppistä ja instrumentaalista post-rockia soittava God Is an Astronaut saapuu syksyn päätteeksi Suomeen. 10-vuotisjuhliensa kunniaksi Eurooppaa kiertävä irlantilaisbändi nousee Nosturin lavalle maanantaina 26. marraskuuta.

Explosions in the Sky:n ja Sigur Rosin tapaan myös irlantilainen God Is an Astronaut soittaa pitkiä, moniteemaisia ja massiivisesti kasvavia post-rock -teoksia. Yhtye tunnetaan erityisesti audiovisuaalisesti näyttävistä keikoistaan, joissa bändin elokuvamainen musiikki ja tyylikkäät videoprojisoinnit tukevat saumattomasti toisiaan.

Kaksosveljesten Niels ja Torsten Kingsellan vuonna 2002 perustama yhtye on toistaiseksi julkaissut viisi ylistettyä albumia, joista viimeisin ”Age of the Fifth Sun” ilmestyi vuonna 2010. Parhaillaan God Is an Astronaut valmistelee uutta pitkäsoittoa, jonka on määrä ilmestyä ensi keväänä.

Aikaisemmin triona toiminut God Is an Astronaut on viime vuosina kasvattanut kokoonpanoaan ja soundiaan entisestään, ja nykyisin yhtye nousee lavoille viisihenkisenä. Ennen ensi syksyn tulevaa Nosturin konserttia God Is an Astronaut on vieraillut Suomessa ainoastaan vuonna 2009, jolloin irlantilaisyhtye soitti kolme keikkaa kotimaisen Ghost Brigaden seurassa.

KEIKKA
Ma 26.11.2012 Helsinki, Nosturi

LIPUT
Myyntiin pe 13.7.2012 klo 9.00
– 18 EUR +toimituskulut. Ennakko: Tiketti
– 20 EUR ovelta